Regnskab

Regnskabsudarbejdelse

Ajourført og detaljeret viden om årsregnskabsloven sikrer, at de regnskaber, som vi gennemgår eller udarbejder, er i overensstemmelse med lovgivningen og gældende regnskabsvejledninger samt god regnskabsskik.

I udarbejdelsen af regnskaber er vi omhyggelige med alle detaljer, således det giver overblik og information for regnskabslæseren.

 

Erhvervsservice

Vi tilbyder assistance med administrative opgaver, som blandt andet fakturering, debitorstyring, lønadministration m.v. Vi assisterer også med løbende bogføring eller gennemgang heraf måneds- eller kvartalvis.

Det kan være fordelagtigt for jer, at lade os varetage de administrative funktioner i den mindre virksomhed, så I kan frigøre ressourcer i virksomheden til at koncentrere jer om virksomhedens drift og udvikling. Erhvervsservicen tilpasses efter jeres behov og ønsker.

 

Budgetter

Budgetter udgør gode styrings- og kontrolredskaber i hverdagen og ved større beslutninger. Ofte anvendes budgetter i forbindelse med større investeringer og ved låneomlægninger, og kan til tider også være et krav fra eksempelvis banken eller øvrige investorer.

Vi er opdateret på de nyeste muligheder og løsninger indenfor bogføringsprogrammer  mv. og vi deltager gerne i et uforpligtende møde, for at høre nærmere om dig og din virksomhed og hvor vi kan præsentere relevante løsninger.

 

Yderligere oplysninger

Henrik Bjerre
Statsautoriseret revisor

Partner

Henrik.Bjerre@vestjyskrevision.dk

Richard Hansen
Statsautoriseret revisor

Partner

Richard.Hansen@vestjyskrevision.dk

Ole Tang
Registreret revisor

Partner

Ole.Tang@vestjyskrevision.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev