Rådgivning

Rådgivning er en stor og naturlig del af vores arbejdsområde, og et vigtigt element af vores arbejde med dig og din virksomhed.

Erfaringer, viden samt samarbejde med øvrige specialister, danner vores grundlag for rådgivningsområdet.

Vi har fokus på dine behov og din virksomhed, når vi rådgiver dig.

 

Vores rådgivning omfatter bl.a. følgende områder:

  • Økonomi

  • Finansiering

  • Skat

  • Køb og salg af virksomhed

  • Selskabsomdannelse

  • Generationsskifte

På et tidspunkt skal virksomhedsejeren tage stilling til generationsskifte af virksomheden, og hvem der skal være virksomhedens fremtidige ejere og foretage den fremtidige drift. Det er vigtigt at gøre overvejelser om, hvad målet er med generationsskiftet og bruge tid på at definere det. Planlægning er oftest nøglen til et godt generationsskifte, og på den måde kan man sikre et fornuftigt resultat der tilgodeser alle parters behov og interesser. Det er således nemmere at have indflydelse på generationsskiftet og dets proces, når det planlægges og I får den rette rådgivning.

Vi anbefaler at generationsskifte planlægges i god tid, i tæt samarbejde med virksomhedens rådgivere, så I får den bedste sparring på området om hvilke forskellige muligheder der er ud fra de behov, ønsker og visioner I må have.

  • HR

Vi tilbyder HR sparring, som kan være relevant for jer, hvor I har brug for andre og nye inputs. Vores opgaver indenfor HR skræddersyes til alt efter, hvem I er og hvilke opgaver I har brug for sparring til.

Eksempelvis kan vi hjælpe jer med gennemgang og udarbejdelse af ansættelseskontrakter, udarbejdelse af annonce, input til annonceringssteder etc.

 

Yderligere oplysninger

Henrik Bjerre
Statsautoriseret revisor

Partner

Henrik.Bjerre@vestjyskrevision.dk

Richard Hansen
Statsautoriseret revisor

Partner

Richard.Hansen@vestjyskrevision.dk

Ole Tang
Registreret revisor

Partner

Ole.Tang@vestjyskrevision.dk

Camilla Pedersen
Cand.mag

HR- og kommunikationsansvarlig

Camilla.Pedersen@vestjyskrevision.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev